[mk_padding_divider size=”80″][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#393836″ size=”34″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”left”]RYGCENTER[/mk_fancy_title]
[mk_padding_divider size=”40″]
[mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#393836″ size=”18″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”left”]RYGCENTER – Ryglidelser, – en folkesygdom[/mk_fancy_title]

Patienter med ryg og nakke smerter udgør en stor del i det danske sundhedsvæsen. Smerter i ryggen er noget langt de fleste danskere oplever i løbet af Deres liv. Der kan både være tale om akutte og kroniske symptomer. Det er ydermere almindeligt, at de fleste patienter oplever recidiverende (tilbagevendende) symptomer. Langvarige rygsmerter forringer livskvaliteten og er ofte årsag til et stort antal sygemeldinger.

RYGCENTER er en del af FYSIOSYD. Det er en specialiseret enhed på klinikken, der varetager patienter med ryglidelser. Herunder cervicale (nakke), thoracale (øvre ryg) samt lumbale (lænde) problematikker. Rygsmerter kan være en yderst kompleks størrelse. Forskningen viser, at det kun er muligt at finde en præcis årsag til rygsmerterne i cirka 15 % af tilfældene. Til gengæld viser flere og flere studier, at der god evidens for forebyggelse af rygproblemer.

Vores rygteam består af faglig kompetente fysioterapeuter med uddannelse indenfor McKenzie, MT, Dynamisk Stabilitet og medicinsk akupunktur.

Rygpatienter skal undersøges og behandles ud fra en tværfaglig indgangsvinkel. Studier viser at korrekt træning er essentiel for alle rygpatienter. Vi ved i dag, at der lige præcis for rygpatienter skal sættes ind fra flere forskellige sider. Vi vil have en tæt kontakt til patientens egen læge, rehumatologer samt rygambulatorier og privathospitaler.

Hos RYGCENTERET bliver den enkelte undersøgt grundigt af en fysioterapeut fra vores rygteam. Ud fra denne undersøgelse lægges sammen med patienten en plan og et mål for det videre forløb.

Et forløb i vores rygcenter vil omfatte følgende:

  • Grundig undersøgelse.
  • Råd og vejledning, herunder information om patologi og prognose.
  • Manuel behandling, der arbejdes ud fra et tværfagligt koncept.
  • Rygskole, læren om at leve med kroniske rygsmerter (smertehåndtering) samt forebyggelse.
  • Rygtræning, på hold eller individuelt.
træningscenter004
[mk_padding_divider size=”80″]

Negotiation skills www.pro-academic-writers.com this is another important skill that is required in an individual