[mk_padding_divider size=”80″][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#393836″ size=”34″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”left”]

IDR������������TSKLINIK

[/mk_fancy_title]

[mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#393836″ size=”18″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”left”]IDRÆTSKLINIK – Kom styrket tilbage efter din skade[/mk_fancy_title]

Hvert år kommer mange danskere til skade i forbindelse med idræt. Motion og idræt er for mange mennesker en naturlig del af hverdagen. En idrætsskade er den samme, hvad enten man dyrker idr��t på elite- eller motionsplan. Der findes 2 typer af idrætsskader, akutte- og overbelastningsskader. Den akutte som er pludselig indsættende som eksempelvis sker når fodbold- og håndboldspilleren vrider om på sit kn���������������� eller ankel. Overbelastningsskaden som kommer snigende over tid som eksempelvis løberen oplever med smerter i achillessenen.

Vi ser gentagne eksempler på, at idrætsaktive efter en skade ikke får den tilstrækkelige information om, hvad man netop skal stille op med den eksakte skade. Netop for at undgå forværring og/eller tilbagefald er det væsentlig at korrekt behandling og træning samt helingsprocesser overholdes.

Hos FYSIOSYD består vores idr��tsteam af idrætsfysioterapeuter, der er uddannet under faggruppen for idrætsfysioterapi. Ud fra en grundig klinisk undersøgelse er det helt klare mål at stille en præcis diagnose. Ud fra denne lægges en plan for det videre forløb, herunder genoptræning og eller manuel behandling. Vi vil ligeledes vurdere behovet for yderligere udredning mhp. parakliniske undersøgelser så som røntgen, MR scanning, ultralydsscanning mm.

Et forløb i idrætsklinikken vil omfatte følgende:

  • Grundig undersøgelse.
  • Råd og vejledning, herunder information om patologi og prognose.
  • Manuel behandling, der arbejdes ud fra et tværfagligt koncept.
  • Individuel holdtræning.
  • Individuelt træning i vores træningscenter og evt. instruktion i hjemmeøvelser.
[mk_padding_divider size=”80″]


Es artificial intelligence essay konnten nur die örtlichen deutschen rundfunkstationen empfangen werden