OM OS

FYSIOSYD ER ET SUNDHEDSHUS – DIT SUNDHEDSHUS!

Vi sætter livskvalitet i centrum, og vores mål er at sikre, at hver enkelt patient opnår den bedst mulige livskvalitet. Dette opnås gennem høj faglig kompetence og en venlig og imødekommende tilgang.

Vi tilbyder en tværfaglig udredning og behandling ved at opretholde tæt kontakt med praktiserende læger, speciallæger, hospitaler og andre samarbejdspartnere. Dette sikrer, at vores patienter får adgang til den bedst mulige behandling og opfølgning.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen, hvor du vil opleve, at du er i centrum af vores opmærksomhed. Din sundhed og trivsel er vores prioritet.

UTILSIGTET HÆNDELSE

 

Når noget går galt i sundhedsvæsenet, taler man om en utilsigtet hændelse. En utilsigtet hændelse er en begivenhed, som medfører skade eller risiko for skade
Hændelsen er utilsigtet, fordi de sundhedspersoner, der er involveret, ikke har til hensigt at skade andre. Utilsigtede hændelser kan ske, hvis der fx er mangler i sikkerhedssystemer, problemer med teknisk udstyr og apparatur, uhensigtsmæssige forhold i tilrettelæggelse af arbejdet, misforståelser eller tab af information.

 

PATIENTERSTATNING

 

Hvis du er utilfreds med den sundhedsfaglige behandling, du har modtaget, kan du sende en klage til Styrelsen for Patientklager.

 

Klag-over-en-behandling her

VORES SAMARBEJDSPARTNERE